Popzangeres Adele, die sinds 'Skyfall' geen nieuwe muziek uitbracht, doet mysterieus over haar opkomende album. De Britse zwijgt als een graf over de releasedatum, maar houdt ook samenwerkende songwriters in spanning.

In januari liet Collins weten dat hij met Adele in zee ging. "Ik ben een samenwerking met haar aangegaan. Ik kende Adele's werk niet al te goed -ik leef in een grot- maar ontdekte dat ze ongelooflijk veel gerealiseerd heeft. Ik hou van haar stem en haar werk", vertelde de voormalige Genesis drummer aan Q magazine.

De meermaals bekroonde zangeres gaf Collins een stuk muziek om mee aan de slag te gaan, maar reageerde niet op diens creatie. "Nu ik vernomen heb dat er toch een nieuw album uitkomt, weet ik wel zeker dat ik er niet aan te pas kom. Adele is een gladde aal", aldus een teleurgestelde Collins.

De 63-jarige Brit is niet de enige die in het duister tast. Songwriter Diana Warren, OneRepublic-frontman Ryan Tedder en rapper Wiz Khalifa werkten ook mee aan de nieuwe van Adele.

Wanneer het album (vermoedelijk getiteld '25') in de winkelrekken verschijnt, is vooralsnog onduidelijk. (JC)

Popzangeres Adele, die sinds 'Skyfall' geen nieuwe muziek uitbracht, doet mysterieus over haar opkomende album. De Britse zwijgt als een graf over de releasedatum, maar houdt ook samenwerkende songwriters in spanning.In januari liet Collins weten dat hij met Adele in zee ging. "Ik ben een samenwerking met haar aangegaan. Ik kende Adele's werk niet al te goed -ik leef in een grot- maar ontdekte dat ze ongelooflijk veel gerealiseerd heeft. Ik hou van haar stem en haar werk", vertelde de voormalige Genesis drummer aan Q magazine.De meermaals bekroonde zangeres gaf Collins een stuk muziek om mee aan de slag te gaan, maar reageerde niet op diens creatie. "Nu ik vernomen heb dat er toch een nieuw album uitkomt, weet ik wel zeker dat ik er niet aan te pas kom. Adele is een gladde aal", aldus een teleurgestelde Collins.De 63-jarige Brit is niet de enige die in het duister tast. Songwriter Diana Warren, OneRepublic-frontman Ryan Tedder en rapper Wiz Khalifa werkten ook mee aan de nieuwe van Adele.Wanneer het album (vermoedelijk getiteld '25') in de winkelrekken verschijnt, is vooralsnog onduidelijk. (JC)