'Vijf jaar? Eerder vijf dagen!', laat de 23-jarige Adele weten via haar persoonlijke blog. De zesvoudige Grammy-winnares lacht daarmee de berichten omtrent haar interview in de Amerikaanse Vogue weg. In het modeblad liet ze verstaan dat ze de komende vijf jaar geen muziek meer zou maken, om meer tijd te maken voor haar relatie met de 37-jarige Simon Konecki.

Uitspraak in een opwelling

De vorige relaties van Adele zouden naar eigen zeggen allemaal zijn gestrand omdat ze te veel tijd stak in haar carrière. 'Ik kap ermee voor vier of vijf jaar. Als ik continu aan het werk ben, mislukken mijn relatie,' was haar conclusie. Volgens de zangeres deed ze de uitspraak in een opwelling.

In haar blog heeft Adele het ook over de zes Grammy's die ze afgelopen zondag heeft gewonnen: ' Een onbeschrijflijk moment'. De zangeres won de prijs in alle categorieën waarvoor ze was genomineerd.

Nieuw album

Op 21 februari vindt in haar thuisland Groot-Brittannië de uitreiking van de Brit Awards plaats. De kans is groot dat ze die avond opnieuw met enkele hoofdprijzen aan de haal gaat. Daarna duikt de zangeres de studio in om een nieuw album op te nemen. Ze wil 'vrolijkere muziek maken dan op haar vorige album 21'.

Adele staat op de cover van het maartnummer van de Amerikaanse Vogue. (DB)

'Vijf jaar? Eerder vijf dagen!', laat de 23-jarige Adele weten via haar persoonlijke blog. De zesvoudige Grammy-winnares lacht daarmee de berichten omtrent haar interview in de Amerikaanse Vogue weg. In het modeblad liet ze verstaan dat ze de komende vijf jaar geen muziek meer zou maken, om meer tijd te maken voor haar relatie met de 37-jarige Simon Konecki. Uitspraak in een opwelling De vorige relaties van Adele zouden naar eigen zeggen allemaal zijn gestrand omdat ze te veel tijd stak in haar carrière. 'Ik kap ermee voor vier of vijf jaar. Als ik continu aan het werk ben, mislukken mijn relatie,' was haar conclusie. Volgens de zangeres deed ze de uitspraak in een opwelling. In haar blog heeft Adele het ook over de zes Grammy's die ze afgelopen zondag heeft gewonnen: ' Een onbeschrijflijk moment'. De zangeres won de prijs in alle categorieën waarvoor ze was genomineerd. Nieuw album Op 21 februari vindt in haar thuisland Groot-Brittannië de uitreiking van de Brit Awards plaats. De kans is groot dat ze die avond opnieuw met enkele hoofdprijzen aan de haal gaat. Daarna duikt de zangeres de studio in om een nieuw album op te nemen. Ze wil 'vrolijkere muziek maken dan op haar vorige album 21'. Adele staat op de cover van het maartnummer van de Amerikaanse Vogue. (DB)