De jonge Adele heeft zo haar principes. Zo zal ze nooit haar naam verbinden aan een merk. 'Het is een schande als je zoiets doet. Het hangt er natuurlijk van af wat voor artiest je wil zijn, maar ik wil niet dat mijn naam ooit geassocieerd wordt met een merk.' Bovendien was de 23-jarige zangeres furieus wanneer ze hoorde dat haar label haar debuutalbum opnieuw had uitgebracht met wat extra tracks, om te profiteren van haar succes. 'Ik had neen gezegd, maar ze deden het toch. Ze hebben mijn fans beroofd.'

Nu verklaarde Adele aan het Britse muziekmagazine 'Q' dat ze ook nooit op festivals zal spelen. 'Alleen al de gedachte aan zo'n groot publiek jaagt me de stuipen op het lijf. Ik denk ook niet dat mijn muziek daar zou werken. Al mijn nummers zijn veel te traag.' Ook van grote stadions is Adele verre van een grote fan. Of de 23-jarige zangeres ooit op haar uitspraken zal terugkomen, valt nog even af te wachten.

N.M.

De jonge Adele heeft zo haar principes. Zo zal ze nooit haar naam verbinden aan een merk. 'Het is een schande als je zoiets doet. Het hangt er natuurlijk van af wat voor artiest je wil zijn, maar ik wil niet dat mijn naam ooit geassocieerd wordt met een merk.' Bovendien was de 23-jarige zangeres furieus wanneer ze hoorde dat haar label haar debuutalbum opnieuw had uitgebracht met wat extra tracks, om te profiteren van haar succes. 'Ik had neen gezegd, maar ze deden het toch. Ze hebben mijn fans beroofd.' Nu verklaarde Adele aan het Britse muziekmagazine 'Q' dat ze ook nooit op festivals zal spelen. 'Alleen al de gedachte aan zo'n groot publiek jaagt me de stuipen op het lijf. Ik denk ook niet dat mijn muziek daar zou werken. Al mijn nummers zijn veel te traag.' Ook van grote stadions is Adele verre van een grote fan. Of de 23-jarige zangeres ooit op haar uitspraken zal terugkomen, valt nog even af te wachten. N.M.