Lez Zeppelin

De in 2004 opgerichte band Lez Zeppelin ziet zichzelf eerder als een 'she-incarnation' van Led Zeppelin dan een tribute band. Ze namen albums op met technici die in het verleden met Led Zeppelin werkten en verworven wereldwijde erkenning voor hun vertolking van bekende rock songs. Jimmy Page, gitarist van Led Zeppelin is zelf ook onder de indruk van de dames: They're extraordinary, very sensual... They've got energy and enthusiasm and they're superb musicians."

Oordeel zelf

Vag Halen

Deze feministische art rock band brengt covers van bands als Guns-N-Roses, Led Zeppelin, en Motorhead, maar staat vooral bekend om de ruige shows waarmee ze seks terugbrengen in de rock and roll.

AC/DShe

De vrouwelijke versie van AC/DC komt uit San Francisco en covert alleen de nummers uit de begindagen van de Australische band. Ze doen dat met verve.

The Iron Maidens

De fans komen niet alleen naar deze dames uit Los Angeles kijken omdat ze de nummers van Iron Maiden willen horen, maar vooral omdat het zo'n getalenteerde muzikanten zijn die weten hoe ze het publiek moeten laten rocken.

The Ramonas

Net als The Ramones, die uitblonken met hun live-optredens, houden ook deze dames uit Londen van toeren. Dat doen ze al sinds de oprichting in 2004.

Misstallica

Om Metallica na te kunnen spelen moet je heel wat in huis hebben. En talent hebben deze dames zonder meer. Ze rocken net zo hard als hun mannelijke voorbeeld.

Judas Priestess

Ook de Britse heavymetalband Judas Priest heeft een eigen vrouwelijke versie: de Judas Priestess afkomstig uit New York. De altijd volledig in leer gehulde vrouwen mogen onder hun fans Judas Priest zanger Rob Halford en gitarist KK Downing rekenen.

(Bust/MS)

Lez ZeppelinDe in 2004 opgerichte band Lez Zeppelin ziet zichzelf eerder als een 'she-incarnation' van Led Zeppelin dan een tribute band. Ze namen albums op met technici die in het verleden met Led Zeppelin werkten en verworven wereldwijde erkenning voor hun vertolking van bekende rock songs. Jimmy Page, gitarist van Led Zeppelin is zelf ook onder de indruk van de dames: They're extraordinary, very sensual... They've got energy and enthusiasm and they're superb musicians."Oordeel zelfVag HalenDeze feministische art rock band brengt covers van bands als Guns-N-Roses, Led Zeppelin, en Motorhead, maar staat vooral bekend om de ruige shows waarmee ze seks terugbrengen in de rock and roll.AC/DSheDe vrouwelijke versie van AC/DC komt uit San Francisco en covert alleen de nummers uit de begindagen van de Australische band. Ze doen dat met verve.The Iron Maidens De fans komen niet alleen naar deze dames uit Los Angeles kijken omdat ze de nummers van Iron Maiden willen horen, maar vooral omdat het zo'n getalenteerde muzikanten zijn die weten hoe ze het publiek moeten laten rocken.The RamonasNet als The Ramones, die uitblonken met hun live-optredens, houden ook deze dames uit Londen van toeren. Dat doen ze al sinds de oprichting in 2004. Misstallica Om Metallica na te kunnen spelen moet je heel wat in huis hebben. En talent hebben deze dames zonder meer. Ze rocken net zo hard als hun mannelijke voorbeeld.Judas Priestess Ook de Britse heavymetalband Judas Priest heeft een eigen vrouwelijke versie: de Judas Priestess afkomstig uit New York. De altijd volledig in leer gehulde vrouwen mogen onder hun fans Judas Priest zanger Rob Halford en gitarist KK Downing rekenen.(Bust/MS)