De Australische rockband AC/DC komt in 2015 naar België, zo kondigde de legendarische band aan op Studio Brussel, in een interview naar aanleiding van hun nieuwe abum 'Rock or Bust'. Een datum is nog niet geprikt, maar her en der wordt gekeken naar de festivalzomer, aangezien eerder al rond ging dat ze naar Rock Werchter zouden komen.

Eerder dit jaar nam slaggitarist en medeoprichter Malcolm Young, broer van de iconische gitarist Angus, afscheid van AC/DC wegens gezondheidsproblemen.

Stevie Young, de neef van oprichters Malcolm en Angus, zal de band vergezellen op hun tournee en nam het gitaarwerk over op 'Rock or Bust', het album dat ze op 1 december 2014 uitbrachten.

Het is sinds 'Black Ice' uit 2008 geleden dat AC/DC met een nieuw werk op de proppen kwam. Het nieuwe album zal 11 nummers tellen en wordt geproducet door Brendan O'Brien.

Eerder dit jaar nam slaggitarist en medeoprichter Malcolm Young, broer van de iconische gitarist Angus, afscheid van AC/DC wegens gezondheidsproblemen.Stevie Young, de neef van oprichters Malcolm en Angus, zal de band vergezellen op hun tournee en nam het gitaarwerk over op 'Rock or Bust', het album dat ze op 1 december 2014 uitbrachten. Het is sinds 'Black Ice' uit 2008 geleden dat AC/DC met een nieuw werk op de proppen kwam. Het nieuwe album zal 11 nummers tellen en wordt geproducet door Brendan O'Brien.