Het parket in de Nieuw-Zeelandse stad Tauranga gaat AC/DC-drummer Phil Rudd niet langer vervolgen omdat hij de opdracht zou gegeven hebben om twee mannen te vermoorden. Dat zegt zijn advocaat.

Het parket in Tauranga, op het Noordereiland, oordeelt dat er onvoldoende bewijs is, zegt Rudds advocaat Paul Mabey. Het parket bevestigt dat het Rudd niet langer vervolgt.

Wel blijft het hem vervolgen voor doodsbedreigingen, zegt Mabey. Ook moet hij zich nog steeds verantwoorden voor het bezit van metamfetamine en cannabis.

(Belga/MS)

Het parket in de Nieuw-Zeelandse stad Tauranga gaat AC/DC-drummer Phil Rudd niet langer vervolgen omdat hij de opdracht zou gegeven hebben om twee mannen te vermoorden. Dat zegt zijn advocaat.Het parket in Tauranga, op het Noordereiland, oordeelt dat er onvoldoende bewijs is, zegt Rudds advocaat Paul Mabey. Het parket bevestigt dat het Rudd niet langer vervolgt. Wel blijft het hem vervolgen voor doodsbedreigingen, zegt Mabey. Ook moet hij zich nog steeds verantwoorden voor het bezit van metamfetamine en cannabis. (Belga/MS)