We kondigden al eerder aan dat Cliff Williams na bijna veertig jaar zijn basgitaar aan de wilgen hangt, na afloop van de huidige 'Rock or Bust'-wereldtournee van AC/DC. Hij bevestigt zijn beslissing via een videoboodschap.

'I'm just ready to get off the road.' Niet omdat eerder ook Malcolm, Phil en Bryan de band verlieten, zo verduidelijkt hij, maar omdat het nu gewoon hét moment is om tijd te maken voor zaken die hij anders enkel tussen de tournees door kon doen. 'Tijd voor mezelf, voor mijn familie en wat chillen.'

Angus Young is nu nog het enige lid met een rijk en lang AC/DC-verleden. De gitarist heeft zich nog niet uitgesproken over zijn toekomst. Dezer dagen is Axl Rose de AC/DC-frontman met dienst. Hij nam enkele maanden terug de microfoon van zanger Brian Johnson over nadat de Brit potdoof dreigde te worden en - op aanraden van de artsen - de band verliet.

We kondigden al eerder aan dat Cliff Williams na bijna veertig jaar zijn basgitaar aan de wilgen hangt, na afloop van de huidige 'Rock or Bust'-wereldtournee van AC/DC. Hij bevestigt zijn beslissing via een videoboodschap. 'I'm just ready to get off the road.' Niet omdat eerder ook Malcolm, Phil en Bryan de band verlieten, zo verduidelijkt hij, maar omdat het nu gewoon hét moment is om tijd te maken voor zaken die hij anders enkel tussen de tournees door kon doen. 'Tijd voor mezelf, voor mijn familie en wat chillen.'Angus Young is nu nog het enige lid met een rijk en lang AC/DC-verleden. De gitarist heeft zich nog niet uitgesproken over zijn toekomst. Dezer dagen is Axl Rose de AC/DC-frontman met dienst. Hij nam enkele maanden terug de microfoon van zanger Brian Johnson over nadat de Brit potdoof dreigde te worden en - op aanraden van de artsen - de band verliet.