Concertzaal Ancienne Belgique, tv-zender Acht en muziekstreamingdienst Deezer werken voortaan samen om de beste AB-concerten eerst live te streamen en kort nadien op tv uit te zenden.

De primeur is voor het uitverkochte concert van Babyshambles op 16 januari. Het concert zal live gestreamd worden op Deezer en op 8 februari uitgezonden worden op Acht. "Op Acht wordt het integrale optreden ook nog aangevuld met een blik voor en achter de schermen tijdens een korte sfeerreportage", zegt de AB.

Volgens de AB zullen beeld en klank zowel op Acht als op Deezer van de hoogste kwaliteit zijn door het gebruik van televisiewaardige HD-camera's. (Belga/DB)

Concertzaal Ancienne Belgique, tv-zender Acht en muziekstreamingdienst Deezer werken voortaan samen om de beste AB-concerten eerst live te streamen en kort nadien op tv uit te zenden.De primeur is voor het uitverkochte concert van Babyshambles op 16 januari. Het concert zal live gestreamd worden op Deezer en op 8 februari uitgezonden worden op Acht. "Op Acht wordt het integrale optreden ook nog aangevuld met een blik voor en achter de schermen tijdens een korte sfeerreportage", zegt de AB. Volgens de AB zullen beeld en klank zowel op Acht als op Deezer van de hoogste kwaliteit zijn door het gebruik van televisiewaardige HD-camera's. (Belga/DB)