AB zegt diep in het hart geraakt te zijn door het dramatische nieuws uit Parijs. "Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de aanslagen en hun familieleden en uiteraard ook naar onze collega's van Le Bataclan."

De concerten die de komende dagen gepland staan, gaan door. Wel verhoogt de AB de veiligheidsmaatregelen om de veiligheid voor de bezoekers, artiesten en medewerkers van de AB te garanderen.

Aan de bezoekers wordt gevraagd om zonder al te veel bagage naar de AB af te zakken zodat de fouillering vlotter kan verlopen. Zaterdagavond is de AB uitverkocht voor Brussels Tuub, een reeks optredens van jonge bands in het Brussels dialect. (Belga)

AB zegt diep in het hart geraakt te zijn door het dramatische nieuws uit Parijs. "Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de aanslagen en hun familieleden en uiteraard ook naar onze collega's van Le Bataclan." De concerten die de komende dagen gepland staan, gaan door. Wel verhoogt de AB de veiligheidsmaatregelen om de veiligheid voor de bezoekers, artiesten en medewerkers van de AB te garanderen. Aan de bezoekers wordt gevraagd om zonder al te veel bagage naar de AB af te zakken zodat de fouillering vlotter kan verlopen. Zaterdagavond is de AB uitverkocht voor Brussels Tuub, een reeks optredens van jonge bands in het Brussels dialect. (Belga)