Het tiendaagse stadsfestival Lokerse Feesten heeft een groot deel van haar programma rond, onder meer 50 Cent, Fatboy Slim, Pet Shop Boys en Amy Macdonald werden aan de affiche toegevoegd.

"We zijn blij dat we eindelijk nog eens een vet rapconcert zullen meemaken in Lokeren", zegt de organisatie over 50 Cent. De Amerikaanse hiphopartiest brengt dit jaar twee cd's uit (Animal ambition en Streetking immortal).

De Britse muzikant Fatboy Slim, die in de jaren negentig invloedrijk was voor verschillende andere artiesten, zal er op de Grote Kaai zijn album "Bem Brasil" voorstellen. De plaat, die hij maakte uit liefde voor Braziliaanse muziek, bejubelt ook het wereldkampioenschap voetbal. Pet Shop Boys, die vorig jaar hun comeback vierden met "Electric", kondigden aan hun lichtshow en choreografie in Lokeren nog eens over te doen.

Verder prijkt op de affiche de Schotse zangeres Amy MacDonald en de Britse zanger/rapper Example, naast talent van eigen bodem, zoals onder meer Arsenal en Hooverphonic.

De verkoop van 10-dagen combitickets, aan 140 euro, is gestart. Zaterdag vanaf 10 uur worden 9-dagen combitickets verkocht, dat geen toegang geeft tot het terrein aan het hoofdpodium op dinsdag 5 augustus. Meer informatie op lokersefeesten.be (Belga/DB)

Het tiendaagse stadsfestival Lokerse Feesten heeft een groot deel van haar programma rond, onder meer 50 Cent, Fatboy Slim, Pet Shop Boys en Amy Macdonald werden aan de affiche toegevoegd."We zijn blij dat we eindelijk nog eens een vet rapconcert zullen meemaken in Lokeren", zegt de organisatie over 50 Cent. De Amerikaanse hiphopartiest brengt dit jaar twee cd's uit (Animal ambition en Streetking immortal). De Britse muzikant Fatboy Slim, die in de jaren negentig invloedrijk was voor verschillende andere artiesten, zal er op de Grote Kaai zijn album "Bem Brasil" voorstellen. De plaat, die hij maakte uit liefde voor Braziliaanse muziek, bejubelt ook het wereldkampioenschap voetbal. Pet Shop Boys, die vorig jaar hun comeback vierden met "Electric", kondigden aan hun lichtshow en choreografie in Lokeren nog eens over te doen. Verder prijkt op de affiche de Schotse zangeres Amy MacDonald en de Britse zanger/rapper Example, naast talent van eigen bodem, zoals onder meer Arsenal en Hooverphonic. De verkoop van 10-dagen combitickets, aan 140 euro, is gestart. Zaterdag vanaf 10 uur worden 9-dagen combitickets verkocht, dat geen toegang geeft tot het terrein aan het hoofdpodium op dinsdag 5 augustus. Meer informatie op lokersefeesten.be (Belga/DB)