Dick in a BoxIn deze tijden van crisis moeten mensen noodgedwongen creatief omspringen met cadeaus. The Lonely Island en JT kwamen al in 2006 met het voorstel 'Dick in a Box'. De single/handleiding voor een spetterend geschenk werd op één nacht ingezongen en de videoclip werd op één dag ingeblikt. In de originele vertoning werdt het woord 'dick' gecensureerd, met als resultaat een bliep om de 10 seconden.

The Barry Gibb Talk Show

Wat als... Barry Gibb van de Bee Gees een talkshow had? Het absurde concept is een graag gebruikte sketch in het programma. Barry Gibb (Jimmy Fallon) presenteert met zijn broer Robin (Justin Timberlake) een politiek , actueel praatprogramma. Het klassieke scenario is: Barry Gibb zingt zich van gast tot gast en kaffert iedereen uit, broer Robin zegt enkel 'nee' en op het einde brengen de broers een discoserenade. Misschien een idee voor Reyers Laat?

Het filmpje vind je hier.

Beyonce - Singles LadiesTimberlake toont in deze cameo zijn dansbenen als achtergronddanser in Beyonce's clip van 'Single Ladies'. Samen met Andy Samberg en de robuuste Bobby Moynihan probeert JT de vlotte bewegingen van mevrouw Jay-Z te kopiëren, maar slaagt daar absoluut niet in. Overtuigd van hun talent blijft het trio het proberen, tot grote ergernis van Beyonce. Op het einde wordt alles - verrassing - bijgelegd en viert iedereen de nieuwe vriendschap met wat vreugdevol bootyshakin'.

Liquorville

SNL probeert niet alleen mensen aan het lachen te krijgen, maar geeft ook af en toe antwoorden op belangrijke levensvragen, zoals 'hoe zou de cover van Rihanna's 'Rude Boy' door Justin Timberlake, verkleed als een bierfles, klinken?'. Het antwoord is verrassend genoeg: heerlijk. Timberlake overklast in de sketch Kristen Wiig, in een strijd voor de titel van beste verklede promotiemedewerker van een winkelcentrum. De hulp van zangeres/wandelend wijnglas Lady Gaga op het einde zal ook een beetje geholpen hebben. Openingsmonoloog van Britney Spears
Back in the day, toen Timberlake nog samenhokte met Britney Spears en de maagdelijkheid van de zangeres een hot topic was, mocht La Spears twee keer een aflevering van SNL hosten. Tijdens haar tweede openingsmonoloog kreeg Britney te maken met de acteur Chris Kattan, die ervan overtuigd was dat hij de 'I'm A Slave 4 U'-zangeres was. Timberlake werd erbij gehaald om duidelijkheid te scheppen, maar ontdekt dat hij de avond ervoor het bed had gedeeld met Kattan, in plaats van Spears. (XVdL)

Dick in a Box In deze tijden van crisis moeten mensen noodgedwongen creatief omspringen met cadeaus. The Lonely Island en JT kwamen al in 2006 met het voorstel 'Dick in a Box'. De single/handleiding voor een spetterend geschenk werd op één nacht ingezongen en de videoclip werd op één dag ingeblikt. In de originele vertoning werdt het woord 'dick' gecensureerd, met als resultaat een bliep om de 10 seconden. The Barry Gibb Talk Show Wat als... Barry Gibb van de Bee Gees een talkshow had? Het absurde concept is een graag gebruikte sketch in het programma. Barry Gibb (Jimmy Fallon) presenteert met zijn broer Robin (Justin Timberlake) een politiek , actueel praatprogramma. Het klassieke scenario is: Barry Gibb zingt zich van gast tot gast en kaffert iedereen uit, broer Robin zegt enkel 'nee' en op het einde brengen de broers een discoserenade. Misschien een idee voor Reyers Laat? Het filmpje vind je hier. Beyonce - Singles Ladies Timberlake toont in deze cameo zijn dansbenen als achtergronddanser in Beyonce's clip van 'Single Ladies'. Samen met Andy Samberg en de robuuste Bobby Moynihan probeert JT de vlotte bewegingen van mevrouw Jay-Z te kopiëren, maar slaagt daar absoluut niet in. Overtuigd van hun talent blijft het trio het proberen, tot grote ergernis van Beyonce. Op het einde wordt alles - verrassing - bijgelegd en viert iedereen de nieuwe vriendschap met wat vreugdevol bootyshakin'. Liquorville SNL probeert niet alleen mensen aan het lachen te krijgen, maar geeft ook af en toe antwoorden op belangrijke levensvragen, zoals 'hoe zou de cover van Rihanna's 'Rude Boy' door Justin Timberlake, verkleed als een bierfles, klinken?'. Het antwoord is verrassend genoeg: heerlijk. Timberlake overklast in de sketch Kristen Wiig, in een strijd voor de titel van beste verklede promotiemedewerker van een winkelcentrum. De hulp van zangeres/wandelend wijnglas Lady Gaga op het einde zal ook een beetje geholpen hebben. Openingsmonoloog van Britney Spears Back in the day, toen Timberlake nog samenhokte met Britney Spears en de maagdelijkheid van de zangeres een hot topic was, mocht La Spears twee keer een aflevering van SNL hosten. Tijdens haar tweede openingsmonoloog kreeg Britney te maken met de acteur Chris Kattan, die ervan overtuigd was dat hij de 'I'm A Slave 4 U'-zangeres was. Timberlake werd erbij gehaald om duidelijkheid te scheppen, maar ontdekt dat hij de avond ervoor het bed had gedeeld met Kattan, in plaats van Spears. (XVdL)