Go March - Rise

Kosmisch rockcombo van eigen bodem met onder meer gitarist Philipp Weies (Intergalactic Lovers, Manngold) in de rangen, en een debuutsingle met een stijgingspercentage van 27 procent op de schaal van Goblin.

Different Fountains feat. Ciska Thomas - That Snake

Ook Belgisch - via Oostenrijk en Venezuela: het Brusselse duo Michael Langeder en Bernardo Risquez. Hun nieuwste release is 9 minuten junglejazz op technopillen die Terry Riley zou doen glimmen van trots.

Drew Lustman - Watch a Man Die

De New Yorkse knoppenkapoen FaltyDL dropt op het album The Crystal Cowboy zijn alias en keert in volle galop terug naar het tijdperk vlak voor jungle zijn harde schubben verloor en tot drum-'n-bass vervelde.

Gallant - Talking in Your Sleep

Oké, het staat vast: met Gallant heeft de r&b er een nieuw prijsbeest bij. De zanger uit LA trekt alle registers open op Talking in Your Sleep - géén cover van de gelijknamige powerpopklassieker.

Foxtrott - Driven

Elektronische popnieuwigheid uit Montréal, Canada. Zangeres-producer Marie-Hélène L. Delorme is Foxtrott, getekend bij One Little Indian, het label waar ooit dat excentriek IJslands vogeltje uitvloog.

Go March - RiseKosmisch rockcombo van eigen bodem met onder meer gitarist Philipp Weies (Intergalactic Lovers, Manngold) in de rangen, en een debuutsingle met een stijgingspercentage van 27 procent op de schaal van Goblin. Different Fountains feat. Ciska Thomas - That Snake Ook Belgisch - via Oostenrijk en Venezuela: het Brusselse duo Michael Langeder en Bernardo Risquez. Hun nieuwste release is 9 minuten junglejazz op technopillen die Terry Riley zou doen glimmen van trots.Drew Lustman - Watch a Man DieDe New Yorkse knoppenkapoen FaltyDL dropt op het album The Crystal Cowboy zijn alias en keert in volle galop terug naar het tijdperk vlak voor jungle zijn harde schubben verloor en tot drum-'n-bass vervelde.Gallant - Talking in Your Sleep Oké, het staat vast: met Gallant heeft de r&b er een nieuw prijsbeest bij. De zanger uit LA trekt alle registers open op Talking in Your Sleep - géén cover van de gelijknamige powerpopklassieker.Foxtrott - DrivenElektronische popnieuwigheid uit Montréal, Canada. Zangeres-producer Marie-Hélène L. Delorme is Foxtrott, getekend bij One Little Indian, het label waar ooit dat excentriek IJslands vogeltje uitvloog.