Tame Impala - Cause I'm a Man

De plaat is nog niet uit, maar de nieuwe Tame Impala, Currents, heeft nu al onze favoriete hoes van het jaar. Dit tweede proevertje mag er ook zijn. De eighties zijn terug, zoveel is duidelijk, ook in Australië.

Chromatics - In Films

Johnny Jewel zit al met de zomerfestivals in zijn hoofd, zo leiden we af uit dit voorschot op het nieuwe Chromatics-album Dear Tommy. Wij denken tent, Hasselt, valavond. En lasers, veel roze en blauwe lasers.

Okay-Kaya - Damn, Gravity

XL-producer Rodaidh McDonald is niet onfeilbaar - zijn gesleutel voor Denai Moore overtuigde ons hoegenaamd niet, zie vorige pagina - maar deze hedendaagse torch song van Okay-Kaya is meer dan gewoon oké.

Gallant - Open Up

Ach ja, er kan altijd een nieuwe soulcrooner met impressionante falset bij, waarom niet? Maar dan wel hopen dat Gallant uit Los Angeles na deze trage klepper geen Sam Smithje doet. We houden het in de gaten.

Carly Rae Jespen - All That

Hadden we al gezegd dat de eighties terug zijn? En ja, call us crazy, maybe, maar deze door Blood Orange en überproducer Ariel Rechtshaid naar Prince gemodelleerde ballade werkt verduiveld verslavend, and all that.

Tame Impala - Cause I'm a ManDe plaat is nog niet uit, maar de nieuwe Tame Impala, Currents, heeft nu al onze favoriete hoes van het jaar. Dit tweede proevertje mag er ook zijn. De eighties zijn terug, zoveel is duidelijk, ook in Australië.Chromatics - In FilmsJohnny Jewel zit al met de zomerfestivals in zijn hoofd, zo leiden we af uit dit voorschot op het nieuwe Chromatics-album Dear Tommy. Wij denken tent, Hasselt, valavond. En lasers, veel roze en blauwe lasers. Okay-Kaya - Damn, Gravity XL-producer Rodaidh McDonald is niet onfeilbaar - zijn gesleutel voor Denai Moore overtuigde ons hoegenaamd niet, zie vorige pagina - maar deze hedendaagse torch song van Okay-Kaya is meer dan gewoon oké.Gallant - Open Up Ach ja, er kan altijd een nieuwe soulcrooner met impressionante falset bij, waarom niet? Maar dan wel hopen dat Gallant uit Los Angeles na deze trage klepper geen Sam Smithje doet. We houden het in de gaten. Carly Rae Jespen - All ThatHadden we al gezegd dat de eighties terug zijn? En ja, call us crazy, maybe, maar deze door Blood Orange en überproducer Ariel Rechtshaid naar Prince gemodelleerde ballade werkt verduiveld verslavend, and all that.