Sinkane - Hold Tight

U kunt hem deze zomer aan het werk zien met The Atomic Bomb Band op Pukkelpop (aanrader!), maar geniet nu alvast van Sinkanes heerlijk zwoele croon in het naar Sade gemodelleerde Hold Tight, via DFA.

La Roux - Tropical Chancer

Naar het schijnt zou het akkoordenschema van het refrein van Tropical Chancer - zo zomers dat enkel het parapluutje ontbreekt - verdacht lijken op dat van Get Lucky. Wij horen een hint Why van Carly Simon.

Brey - A Wunderbar Fairytale! Stel u voor dat de robots van Daft Punk het in hun helm halen om zich aan grime te wagen. Zo ongeveer klinkt wat Brey Baptista hier presteert. Nieuwe naam, erg nieuw geluid! Check ook zijn Raven.

SBTRKT ft. Sampha - My Temporary View

Sampha, het nieuwste paradepaardje op Young Turks, verleent vocale (en andere?) assistentie aan labelgenoot SBTRKT (nog één keer, spreek uit: subtract), de gemaskerde beatbricoleur die aan een comeback werkt.

My Brightest Diamond - Pressure

Shara Worden, alias My Brightest Diamond, loopt zich in het spoor van een heuse marching band - zeg maar fanfare - warm voor de release van haar nieuwe, vierde album, midden september. Straffe shit.

Sinkane - Hold Tight U kunt hem deze zomer aan het werk zien met The Atomic Bomb Band op Pukkelpop (aanrader!), maar geniet nu alvast van Sinkanes heerlijk zwoele croon in het naar Sade gemodelleerde Hold Tight, via DFA. La Roux - Tropical Chancer Naar het schijnt zou het akkoordenschema van het refrein van Tropical Chancer - zo zomers dat enkel het parapluutje ontbreekt - verdacht lijken op dat van Get Lucky. Wij horen een hint Why van Carly Simon. Brey - A Wunderbar Fairytale! Stel u voor dat de robots van Daft Punk het in hun helm halen om zich aan grime te wagen. Zo ongeveer klinkt wat Brey Baptista hier presteert. Nieuwe naam, erg nieuw geluid! Check ook zijn Raven. SBTRKT ft. Sampha - My Temporary View Sampha, het nieuwste paradepaardje op Young Turks, verleent vocale (en andere?) assistentie aan labelgenoot SBTRKT (nog één keer, spreek uit: subtract), de gemaskerde beatbricoleur die aan een comeback werkt. My Brightest Diamond - Pressure Shara Worden, alias My Brightest Diamond, loopt zich in het spoor van een heuse marching band - zeg maar fanfare - warm voor de release van haar nieuwe, vierde album, midden september. Straffe shit.