Lykke Li - No Rest for the Wicked

En kijk wie ook terug is! De Zweedse schone belooft haar zieltje bloot te leggen op het nieuwe album I Never Learn - release: 2 mei. Hou uw aansteker alvast in de aanslag voor deze meeslepende ballad.

Tame Impala - Stranger in Moscow

We gaan niet plat voor elke release van Tame Impala, maar dat opperhoofd Kevin Parker zijn stiel kent, bewijst hij nog maar eens door deze Michael Jackson-klassieker naar zijn psychedelische hand te zetten.

William Tyler - Whole New Dude

William Tyler speelt gitaar bij Lambchop, en heeft ook al twee aardige soloalbums op zijn conto. Whole New Dude is een dertien minuten lange instrumental, en het enige nadeel is dat hij niet langer duurt.

Hercules & Love Affair - Raid

Hou eens een razzia in uw innerlijke dark room. De nieuwe single van Hercules & Love Affair, Do You Feel the Same?, is een lekker geile dansdeun, maar deze b-kant heeft nóg beter poeder in de kont zitten.

Tune-Yards - Water Fountain

Woeha! Woeha! En of ze terug is, Merrill Garbus, de zotte doos achter Tune-Yards. Alsof iemand Beyoncés drankje heeft aangelengd met mescaline. Dat belooft voor album nummer drie, Nikki Nack, op 5 mei.

Lykke Li - No Rest for the Wicked En kijk wie ook terug is! De Zweedse schone belooft haar zieltje bloot te leggen op het nieuwe album I Never Learn - release: 2 mei. Hou uw aansteker alvast in de aanslag voor deze meeslepende ballad. Tame Impala - Stranger in Moscow We gaan niet plat voor elke release van Tame Impala, maar dat opperhoofd Kevin Parker zijn stiel kent, bewijst hij nog maar eens door deze Michael Jackson-klassieker naar zijn psychedelische hand te zetten. William Tyler - Whole New Dude William Tyler speelt gitaar bij Lambchop, en heeft ook al twee aardige soloalbums op zijn conto. Whole New Dude is een dertien minuten lange instrumental, en het enige nadeel is dat hij niet langer duurt. Hercules & Love Affair - Raid Hou eens een razzia in uw innerlijke dark room. De nieuwe single van Hercules & Love Affair, Do You Feel the Same?, is een lekker geile dansdeun, maar deze b-kant heeft nóg beter poeder in de kont zitten. Tune-Yards - Water Fountain Woeha! Woeha! En of ze terug is, Merrill Garbus, de zotte doos achter Tune-Yards. Alsof iemand Beyoncés drankje heeft aangelengd met mescaline. Dat belooft voor album nummer drie, Nikki Nack, op 5 mei.