Disclosure - Help Me Lose My Mind (SOHN remix)
Nog één keer dan, om het af te leren? Disclosure was overal vorig jaar, en SOHN ontpopte zich als dé man om in de gaten te houden. Te vinden op de met remixes uitgebreide versie van Settle.

Drake - Trophies
'This is a fuck a stripper on a mink rug song / This is a fuck them boys forever, hold a grudge song / Pop some fuckin' champagne in the tub song / Nigga, 'just because' song.' Geweldig overschotje van Nothing Was the Same.


Hudson Mohawke - Structure
Dat album dat de Schotse beatleverancier in 2013 beloofde, bleef uit, maar met de bouncy bipsswinger Structure lost Hud Mo toch al een waarschuwingsschot voor wat dit jaar hopelijk komen zal.


Bill Callahan - Ride My Dub
Uit de dubversie van Dream River (#4 in onze albumtop 10 van 2013), met de hilarische titel Have Fun with God. Dub? Bill Callahan? Klinkt minder vergezocht dan je zou denken.

- Audio van Ride My Dub is voorlopig niet beschikbaar. Deze Expanding Dub is ook te horen op de dubversie van Dream River -

The Smiths - This Charming Man (Skream's Heart Wrenching Ballads remix)
Nieuwjaarspresentje van Skream, die steeds meer de dubstep achter zich laat. Niks meer dan tot op een piano gestripte versie van de Smithsklassieker, maar goed voor enkele kriebels op de dansvloer.

Disclosure - Help Me Lose My Mind (SOHN remix) Nog één keer dan, om het af te leren? Disclosure was overal vorig jaar, en SOHN ontpopte zich als dé man om in de gaten te houden. Te vinden op de met remixes uitgebreide versie van Settle. Drake - Trophies'This is a fuck a stripper on a mink rug song / This is a fuck them boys forever, hold a grudge song / Pop some fuckin' champagne in the tub song / Nigga, 'just because' song.' Geweldig overschotje van Nothing Was the Same. Hudson Mohawke - Structure Dat album dat de Schotse beatleverancier in 2013 beloofde, bleef uit, maar met de bouncy bipsswinger Structure lost Hud Mo toch al een waarschuwingsschot voor wat dit jaar hopelijk komen zal. Bill Callahan - Ride My Dub Uit de dubversie van Dream River (#4 in onze albumtop 10 van 2013), met de hilarische titel Have Fun with God. Dub? Bill Callahan? Klinkt minder vergezocht dan je zou denken. - Audio van Ride My Dub is voorlopig niet beschikbaar. Deze Expanding Dub is ook te horen op de dubversie van Dream River - The Smiths - This Charming Man (Skream's Heart Wrenching Ballads remix) Nieuwjaarspresentje van Skream, die steeds meer de dubstep achter zich laat. Niks meer dan tot op een piano gestripte versie van de Smithsklassieker, maar goed voor enkele kriebels op de dansvloer.