Op zaterdag stond in het Groentheater folk op het programma, met onder meer optredens van de Brusselse groepen Emballage Kado en De Fanfaar. Ze brachten hedendaagse versies van Brusselse liedjes uit de zeventiende eeuw. De revelatie van het festival was het optreden van de Scandinavische meisjes van BlINK.

De eerste dag lokte zowat 13.000 bezoekers. Zondag kwamen 18.000 jazzfans opdagen voor optredens van Bart Van Caenegem en Lander Gyselinck. Jazzlegende Toots Thielemans, die al sinds 1987 peter is van het festival, was de afsluiter. De eerste editie van het festival vond plaats in 1977. (Belga)

Op zaterdag stond in het Groentheater folk op het programma, met onder meer optredens van de Brusselse groepen Emballage Kado en De Fanfaar. Ze brachten hedendaagse versies van Brusselse liedjes uit de zeventiende eeuw. De revelatie van het festival was het optreden van de Scandinavische meisjes van BlINK. De eerste dag lokte zowat 13.000 bezoekers. Zondag kwamen 18.000 jazzfans opdagen voor optredens van Bart Van Caenegem en Lander Gyselinck. Jazzlegende Toots Thielemans, die al sinds 1987 peter is van het festival, was de afsluiter. De eerste editie van het festival vond plaats in 1977. (Belga)