Beheerders van frauduleuze websites als ticketsbelgie.be of giggotickets.be kochten naar verluidt 17.000 tickets voor K3-concerten in Hasselt en Antwerpen. Ze verkochten de tickets door met winst en verdienden zo 400.000 euro. In de nasleep van die fraude hebben de voorbije week veel gedupeerden zich gemeld.

En niet alleen bij het meldpunt voor doorverkochte tickets van de Economische Inspectie, dat vorige week woensdag werd opgericht. "Op ons meldpunt hebben we in ruim een week tijd duizenden reacties binnengekregen", zegt Jan Vereecke van Tele Ticket Service. Inmiddels blijken de frauduleuze websites gewoon door te gaan. Nu zou er ook al fraude gepleegd worden met Rock Werchter-tickets.

Beheerders van frauduleuze websites als ticketsbelgie.be of giggotickets.be kochten naar verluidt 17.000 tickets voor K3-concerten in Hasselt en Antwerpen. Ze verkochten de tickets door met winst en verdienden zo 400.000 euro. In de nasleep van die fraude hebben de voorbije week veel gedupeerden zich gemeld. En niet alleen bij het meldpunt voor doorverkochte tickets van de Economische Inspectie, dat vorige week woensdag werd opgericht. "Op ons meldpunt hebben we in ruim een week tijd duizenden reacties binnengekregen", zegt Jan Vereecke van Tele Ticket Service. Inmiddels blijken de frauduleuze websites gewoon door te gaan. Nu zou er ook al fraude gepleegd worden met Rock Werchter-tickets.