De rockband trapte de reeks concerten voor hun vijftigjarig bestaan af in de Londense O2 Arena. Mick Jagger, Keith Richard, Charlie Watts en Ronnie Wood kregen zondag 25 november gezelschap van oud-Stones Bill Wyman en Mick Taylor. Er was ook een gastoptreden van souldiva Mary J Blige.

Voor het optreden dienden fans tot 406 pond te betalen. Op het internet werden tickets aan meer dan 1.000 pond aangeboden. Ondanks de kritiek op de hoge prijzen, gingen de tickets snel de deur uit. Velen beschouwen het immers als hun laatste kans om de bijna zeventigers live aan het werk te zien.

In totaal geven de Stones vijf concerten om hun 50-jarig bestaan te vieren. Donderdag 26 november volgt nog een concert in Londen, en in december volgen drie concerten in New York en Newark. (Belga/DB)

De rockband trapte de reeks concerten voor hun vijftigjarig bestaan af in de Londense O2 Arena. Mick Jagger, Keith Richard, Charlie Watts en Ronnie Wood kregen zondag 25 november gezelschap van oud-Stones Bill Wyman en Mick Taylor. Er was ook een gastoptreden van souldiva Mary J Blige. Voor het optreden dienden fans tot 406 pond te betalen. Op het internet werden tickets aan meer dan 1.000 pond aangeboden. Ondanks de kritiek op de hoge prijzen, gingen de tickets snel de deur uit. Velen beschouwen het immers als hun laatste kans om de bijna zeventigers live aan het werk te zien. In totaal geven de Stones vijf concerten om hun 50-jarig bestaan te vieren. Donderdag 26 november volgt nog een concert in Londen, en in december volgen drie concerten in New York en Newark. (Belga/DB)