2 Unlimited, dé groep van de jaren '90, speelt voor het eerst in 23 jaar een volledig concert live en zonder tape. Het speciale concept komt er naar aanleiding van de vijfde verjaardag van MNM Back to the 90's, de jaarlijkse jaren '90-party van de radiozender in het Antwerpse Sportpaleis. Met een concert van 80 minuten is het optreden meteen ook het langste ooit voor de groep.

"We zijn nog niet zenuwachtig, maar dat zal de dag zelf wel komen", zei het olijke Nederlandse duo. Over de keuze voor België voor de primeur, zeiden ze: "We hebben iets speciaals met België. We worden er altijd goed ontvangen en er is altijd vraag naar ons. Ik denk dat de mensen ook voelen dat 2 Unlimited met de twee Belgische producenten voor de helft een Belgische band is."

De groep is een project van de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. De samenwerking tussen het duo, rapper Ray Slijngaard en zangeres Anita Doth startte in 1991 met de superhit 'Get Ready For This' en groeide uit tot de succesvolste Belgisch-Nederlandse groep aller tijden. Na hits, zoals 'No Limit' en 'Jump for Joyce', hield 2 Unlimited het in 1996 voor bekeken. In 2009 maakte de groep een comeback onder de naam 'Ray en Anita' en sinds vorig jaar touren ze weer onder hun originele titel. (XVdL)

2 Unlimited - No Limit

2 Unlimited, dé groep van de jaren '90, speelt voor het eerst in 23 jaar een volledig concert live en zonder tape. Het speciale concept komt er naar aanleiding van de vijfde verjaardag van MNM Back to the 90's, de jaarlijkse jaren '90-party van de radiozender in het Antwerpse Sportpaleis. Met een concert van 80 minuten is het optreden meteen ook het langste ooit voor de groep. "We zijn nog niet zenuwachtig, maar dat zal de dag zelf wel komen", zei het olijke Nederlandse duo. Over de keuze voor België voor de primeur, zeiden ze: "We hebben iets speciaals met België. We worden er altijd goed ontvangen en er is altijd vraag naar ons. Ik denk dat de mensen ook voelen dat 2 Unlimited met de twee Belgische producenten voor de helft een Belgische band is." De groep is een project van de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. De samenwerking tussen het duo, rapper Ray Slijngaard en zangeres Anita Doth startte in 1991 met de superhit 'Get Ready For This' en groeide uit tot de succesvolste Belgisch-Nederlandse groep aller tijden. Na hits, zoals 'No Limit' en 'Jump for Joyce', hield 2 Unlimited het in 1996 voor bekeken. In 2009 maakte de groep een comeback onder de naam 'Ray en Anita' en sinds vorig jaar touren ze weer onder hun originele titel. (XVdL) 2 Unlimited - No Limit