Na couchsurfen en huren en verhuren via Airbnb is het nu de beurt aan optreden in huiskamers via livingconcert.com. Tenminste, als de oprichter van dit platform, Jelle Van Den Bergh, 1000 woonkamers vindt die open worden gesteld voor dit initiatief.

Beginnende artiesten of muzikanten met ervaring die een unieke speelplek zoeken, zouden binnenkort wel eens terecht kunnen in talloze huiskamers. Jelle wil muzikanten en huiskamers samenbrengen voor unieke huiskamerconcerten via zijn online platform: livingconcert.com.

Huiskamereigenaars en artiesten die geïnteresseerd zijn, kunnen zich gratis aanmelden op de website en zo in contact komen met elkaar.

Wie zich geroepen voelt, kan zich preregistreren. Van zodra er 1000 preregistraties zijn geteld, gaat het online platform van start. (LP)

Surf voor meer info naar http://www.livingconcert.com/

Na couchsurfen en huren en verhuren via Airbnb is het nu de beurt aan optreden in huiskamers via livingconcert.com. Tenminste, als de oprichter van dit platform, Jelle Van Den Bergh, 1000 woonkamers vindt die open worden gesteld voor dit initiatief. Beginnende artiesten of muzikanten met ervaring die een unieke speelplek zoeken, zouden binnenkort wel eens terecht kunnen in talloze huiskamers. Jelle wil muzikanten en huiskamers samenbrengen voor unieke huiskamerconcerten via zijn online platform: livingconcert.com. Huiskamereigenaars en artiesten die geïnteresseerd zijn, kunnen zich gratis aanmelden op de website en zo in contact komen met elkaar. Wie zich geroepen voelt, kan zich preregistreren. Van zodra er 1000 preregistraties zijn geteld, gaat het online platform van start. (LP)Surf voor meer info naar http://www.livingconcert.com/