'Als ik makak wil zeggen, dan zal ik makak zeggen!'

In de aanloop naar 0110 zette Jan Eelen een promospotje op, waarin Tom Van Dyck nog een keer in de huid kroop van de extreem-rechtse, conservatieve en volslagen humorloze enquêteur Dirk Debeys.

'How does it feel?'

Covers, veel covers op 0110. Bob Dylans Like A Rolling Stone werd onder handen genomen door onze eigenste neuzelaar Bert Ostyn van Absynthe Minded.

'Hé, lekker beest'

Uiteraard was op 0110 ook de solidariteit tussen de artiesten groot. En dat niet enkel naast het podium, maar ook erop. Zo lieten wijlen Luc De Vos en Gorki Isabelle A opdraven voor een rockende interpretatie van Lekker Beest.

'België. Doef, doef, doef, doef, doef. Bel-gi-ë.'

Nog zo'n op papier weinig voor de hand liggende combo: op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen werden de 0110-festiviteiten afgesloten met een duet tussen dEUS en Koen Wauters. Niet geheel toevallig coverden ze België van Het Goede Doel.

'Vooruit met dit klein maar fantastisch land'

Geen evenement van zo'n omvang en - willens nillens - zo'n politieke lading zonder speeches. Tom Barman, samen met Arno en Sioen het gezicht achter de concerten, kweet zich van die taak, en richtte zich daarbij vooral tot de jongere bezoekers. 'Gulle doet dat goe.'

In de aanloop naar 0110 zette Jan Eelen een promospotje op, waarin Tom Van Dyck nog een keer in de huid kroop van de extreem-rechtse, conservatieve en volslagen humorloze enquêteur Dirk Debeys.Covers, veel covers op 0110. Bob Dylans Like A Rolling Stone werd onder handen genomen door onze eigenste neuzelaar Bert Ostyn van Absynthe Minded. Uiteraard was op 0110 ook de solidariteit tussen de artiesten groot. En dat niet enkel naast het podium, maar ook erop. Zo lieten wijlen Luc De Vos en Gorki Isabelle A opdraven voor een rockende interpretatie van Lekker Beest.Nog zo'n op papier weinig voor de hand liggende combo: op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen werden de 0110-festiviteiten afgesloten met een duet tussen dEUS en Koen Wauters. Niet geheel toevallig coverden ze België van Het Goede Doel. Geen evenement van zo'n omvang en - willens nillens - zo'n politieke lading zonder speeches. Tom Barman, samen met Arno en Sioen het gezicht achter de concerten, kweet zich van die taak, en richtte zich daarbij vooral tot de jongere bezoekers. 'Gulle doet dat goe.'