Spelers kijgen hints in de lobby van het hotel, waarmee ze aan de slag kunnen en de agent moeten opsnorren. Afluisteren, kamers doorzoeken en gasten observeren horen tot de taken van de spelers van deze game.

In onderstaande video kan je de trailer van het spel ontdekken. Wes Andersonfans zien onmiddellijk de gelijkenissen met 'The Grand Budapest Hotel'. De game werd ontwikkeld door studenten aan de Universiteit van New York die studeren aan het Game Center. Via deze link kan je het downloaden en zelf uitproberen.

(LP)

Spelers kijgen hints in de lobby van het hotel, waarmee ze aan de slag kunnen en de agent moeten opsnorren. Afluisteren, kamers doorzoeken en gasten observeren horen tot de taken van de spelers van deze game. In onderstaande video kan je de trailer van het spel ontdekken. Wes Andersonfans zien onmiddellijk de gelijkenissen met 'The Grand Budapest Hotel'. De game werd ontwikkeld door studenten aan de Universiteit van New York die studeren aan het Game Center. Via deze link kan je het downloaden en zelf uitproberen. (LP)