In België zijn er nog amper winkels die muziek op vinyl verkopen, maar er zijn wel nog steeds hardnekkige liefhebbers die platen kopen voor de geweldige geluidskwaliteit en de charme van de analoge muziekdrager. Het Amerikaanse Gotta Groove Records is een van de weinige fabrieken die nog lp's maakt. Volgens hen is de grote crisis nu voorbij en worden er weer alsmaar meer vinyls verkocht.

De eigenaar van Gotta Groove Records geeft elke week fier rondleidingen in zijn bloeiende fabriek in Ohio. Omdat je daar waarschijnlijk niet zo vaak langskomt, biedt de online documentaire van Nick Cavalier een volledige blik achter de schermen van de platenfabriek. Net als bij de vast schare fans draait het bij de makers maar om één ding: passie.

In België zijn er nog amper winkels die muziek op vinyl verkopen, maar er zijn wel nog steeds hardnekkige liefhebbers die platen kopen voor de geweldige geluidskwaliteit en de charme van de analoge muziekdrager. Het Amerikaanse Gotta Groove Records is een van de weinige fabrieken die nog lp's maakt. Volgens hen is de grote crisis nu voorbij en worden er weer alsmaar meer vinyls verkocht. De eigenaar van Gotta Groove Records geeft elke week fier rondleidingen in zijn bloeiende fabriek in Ohio. Omdat je daar waarschijnlijk niet zo vaak langskomt, biedt de online documentaire van Nick Cavalier een volledige blik achter de schermen van de platenfabriek. Net als bij de vast schare fans draait het bij de makers maar om één ding: passie.