Nog voor het internet bestond was Jack Rebney een regelrechte virale hype. Zijn grote verdienste was het verknoeien van een promotiefilmpje voor de nieuwste mobilhome van Winnebago. De bloopertape vol 'fucks' en 'shits' uit de gefrustreerde mond van Jack bij de opnames van de clip circuleerde in elke Amerikaanse straat eind jaren 80 en scoorde ook wereldwijd na publicatie op YouTube in 2005.

Winnebago Man is een vaste waarde in de Verenigde Staten en kreeg al een eerbetoon op televisie dankzij Conan O'Brien en SpongeBob SquarePants. Maar de brave man zelf was nergens meer te bespeuren tot documentairemaker Ben Steinbauer hem vorig jaar ging opzoeken in zijn afgelegen huis ver weg van de bewoonde wereld.

Winnebago Man is een geniale documentaire over een man die tegen wil en dank een echte beroemdheid wordt en dat zelf pas na vele jaren ontdekt.

Nog voor het internet bestond was Jack Rebney een regelrechte virale hype. Zijn grote verdienste was het verknoeien van een promotiefilmpje voor de nieuwste mobilhome van Winnebago. De bloopertape vol 'fucks' en 'shits' uit de gefrustreerde mond van Jack bij de opnames van de clip circuleerde in elke Amerikaanse straat eind jaren 80 en scoorde ook wereldwijd na publicatie op YouTube in 2005. Winnebago Man is een vaste waarde in de Verenigde Staten en kreeg al een eerbetoon op televisie dankzij Conan O'Brien en SpongeBob SquarePants. Maar de brave man zelf was nergens meer te bespeuren tot documentairemaker Ben Steinbauer hem vorig jaar ging opzoeken in zijn afgelegen huis ver weg van de bewoonde wereld. Winnebago Man is een geniale documentaire over een man die tegen wil en dank een echte beroemdheid wordt en dat zelf pas na vele jaren ontdekt.