Tune vanaf nu elk feestje met je eigen dj-setup in pocketformaat. Al wat je daarvoor nodig hebt is een iPhone, iPod Touch of iPad en de nagelnieuwe Red Bull BPM Player-applicatie.

Red Bull richt zich met deze app naar professionele dj's, maar ook - en vooral - naar beginners. De app is zeer gebruiksvriendelijk en voldoet met zijn optimale geluidskwaliteit (32 bit) in alle audioformaten en de mogelijkheid tot pre-fader listening (het luisteren van muziek voordat je het afspeelt) aan alle vereisten van de modernste dj's. De app verschijnt in drie versies (Compact, Pro en HD) die heden verkrijgbaar zijn in de iTunes Store.

Meer informatie? Klik hier.

Tune vanaf nu elk feestje met je eigen dj-setup in pocketformaat. Al wat je daarvoor nodig hebt is een iPhone, iPod Touch of iPad en de nagelnieuwe Red Bull BPM Player-applicatie. Red Bull richt zich met deze app naar professionele dj's, maar ook - en vooral - naar beginners. De app is zeer gebruiksvriendelijk en voldoet met zijn optimale geluidskwaliteit (32 bit) in alle audioformaten en de mogelijkheid tot pre-fader listening (het luisteren van muziek voordat je het afspeelt) aan alle vereisten van de modernste dj's. De app verschijnt in drie versies (Compact, Pro en HD) die heden verkrijgbaar zijn in de iTunes Store. Meer informatie? Klik hier.