Juich ende zinget! Midden juli kun je weer met de hele kroost richting cinema trekken voor de derde Toy Story. De bekende speelgoedbende wordt te vondeling gedumpt in een kinderdagverblijf nu hun vorige eigenaar Andy naar de universiteit vertrekt. Net als nieuwe bewoners van het Big Brother-huis worden Woody, Buzz et les autres met open armen onthaald door het reeds aanwezige speelgoed in de crèche. Niets is echter wat het lijkt, want achterklap en bedrog zijn ook in deze geweldige 3D-wereld de basis van de samenleving.

Toy Story 3 is opnieuw niet enkel een aanrader voor de allerjongsten, maar zit vol kleine knipogen om iedereen te amuseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische date mét bitch fight tussen Ken en Barbie?

Juich ende zinget! Midden juli kun je weer met de hele kroost richting cinema trekken voor de derde Toy Story. De bekende speelgoedbende wordt te vondeling gedumpt in een kinderdagverblijf nu hun vorige eigenaar Andy naar de universiteit vertrekt. Net als nieuwe bewoners van het Big Brother-huis worden Woody, Buzz et les autres met open armen onthaald door het reeds aanwezige speelgoed in de crèche. Niets is echter wat het lijkt, want achterklap en bedrog zijn ook in deze geweldige 3D-wereld de basis van de samenleving. Toy Story 3 is opnieuw niet enkel een aanrader voor de allerjongsten, maar zit vol kleine knipogen om iedereen te amuseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische date mét bitch fight tussen Ken en Barbie?