De 2D- én 3D-Blu-rayweergave is voortreffelijk. De mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de speler 2D-dvd- en blu-rayfilms naar 3D om te zetten, zorgt voor directere en iets betere resultaten dan wanneer dit vanuit een televisietoestel gebeurt. Via de ingebouwde wifi-adapter kunt u draadloos het internet op. Het apparaat installeert langs deze weg software-updates en biedt onder meer de mogelijkheid om een internetbrowser te raadplegen, Skypegesprekken te voeren (via een usb-webcam), naar internetradio's te luisteren en clips, trailers en ander beeldmateriaal te bekijken via YouTube en Video Detective. Gestreamde videobeelden worden verscherpt en bewerkt door een beeldruisonderdrukker.

De enige minpunten zijn het gebrek aan lokale applicaties en de min of meer fragiele constructie van bedieningsknoppen en disklade.

Richtprijs: 270 euro. Meer infoover Sony BDP-S780

De 2D- én 3D-Blu-rayweergave is voortreffelijk. De mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de speler 2D-dvd- en blu-rayfilms naar 3D om te zetten, zorgt voor directere en iets betere resultaten dan wanneer dit vanuit een televisietoestel gebeurt. Via de ingebouwde wifi-adapter kunt u draadloos het internet op. Het apparaat installeert langs deze weg software-updates en biedt onder meer de mogelijkheid om een internetbrowser te raadplegen, Skypegesprekken te voeren (via een usb-webcam), naar internetradio's te luisteren en clips, trailers en ander beeldmateriaal te bekijken via YouTube en Video Detective. Gestreamde videobeelden worden verscherpt en bewerkt door een beeldruisonderdrukker. De enige minpunten zijn het gebrek aan lokale applicaties en de min of meer fragiele constructie van bedieningsknoppen en disklade. Richtprijs: 270 euro. Meer infoover Sony BDP-S780