Behalve voor een welkome duik in de okselfrisse airconditioning is een museumbezoek niet meteen de meest voor de hand liggende uitstap tijdens deze hete zomer. Wie toch een flinke brok cultuur wil opsnuiven, kan vanaf nu vanuit de strandstoel het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen bezoeken.

De volledige Rubenszaal is in 3D gegoten: u kunt hem niet alleen helemaal gratis doorkruisen op uw iPhone. maar ook via de KMSKA-website. Naast het bewonderen van de schilderijen, leest u zo in alle rust de volledige uitleg bij de verschillende werken zonder gestoord te worden door joelende kinderen of ijverig flitsende Japanse toeristen.

Behalve voor een welkome duik in de okselfrisse airconditioning is een museumbezoek niet meteen de meest voor de hand liggende uitstap tijdens deze hete zomer. Wie toch een flinke brok cultuur wil opsnuiven, kan vanaf nu vanuit de strandstoel het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten van Antwerpen bezoeken. De volledige Rubenszaal is in 3D gegoten: u kunt hem niet alleen helemaal gratis doorkruisen op uw iPhone. maar ook via de KMSKA-website. Naast het bewonderen van de schilderijen, leest u zo in alle rust de volledige uitleg bij de verschillende werken zonder gestoord te worden door joelende kinderen of ijverig flitsende Japanse toeristen.