Speciaal voor deze trailer doken Steven en Stijn Kolacny, de muzikale leiders van Scala, de studio in om een op maat gemaakte versie te maken van het nummer "Ready or not". Hun versie van het nummer ondersteunt naar eigen zeggen de sinistere en gespannen sfeer waardoor

het spel gekenmerkt wordt.

Evolve is een "multiplayer shooter game", waarin vier spelers samen vechten tegen een steeds dominanter wordend monster, gestuurd door een vijfde tegenspeler. Het staat in de lijst van de vijf belangrijkste spellanceringen van 2015 wereldwijd.

Internationaal publiek

Trailers van "Left 4 Dead", een vorig videospel dat Turtle Rock Studios ontwikkelde, haalden op YouTube miljoenen views. Daar "Evolve" in de lijst staat van de vijf belangrijkste spellanceringen van 2015 wereldwijd verwacht Scala dat deze trailer het koor een unieke kans zal bieden om een nieuw publiek te bereiken. De trailer wordt wereldwijd op het grote publiek losgelaten. Het nieuwe videospel zal pas vanaf 10 februari in de winkelrekken liggen. (Belga/LP)

Speciaal voor deze trailer doken Steven en Stijn Kolacny, de muzikale leiders van Scala, de studio in om een op maat gemaakte versie te maken van het nummer "Ready or not". Hun versie van het nummer ondersteunt naar eigen zeggen de sinistere en gespannen sfeer waardoor het spel gekenmerkt wordt. Evolve is een "multiplayer shooter game", waarin vier spelers samen vechten tegen een steeds dominanter wordend monster, gestuurd door een vijfde tegenspeler. Het staat in de lijst van de vijf belangrijkste spellanceringen van 2015 wereldwijd. Internationaal publiek Trailers van "Left 4 Dead", een vorig videospel dat Turtle Rock Studios ontwikkelde, haalden op YouTube miljoenen views. Daar "Evolve" in de lijst staat van de vijf belangrijkste spellanceringen van 2015 wereldwijd verwacht Scala dat deze trailer het koor een unieke kans zal bieden om een nieuw publiek te bereiken. De trailer wordt wereldwijd op het grote publiek losgelaten. Het nieuwe videospel zal pas vanaf 10 februari in de winkelrekken liggen. (Belga/LP)