Afgelopen weekend nam de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live een loopje met facebookoprichter Mark Zuckerberg, wiens succesverhaal centraal staat in Steven Soderberghs nieuwe film The Social Network.

In Saturday Night Live waren facebook en zijn oprichter het onderwerp van twee grappige filmpjes. Het ene is een fake reclamespotje over een filter die bepaalde activiteiten voor je moeder verbergt. In het ander is de komiek Andy Samsberg te zien met een Zuckerbergimitatie.

's Werelds jongste miljardair zelf zag er de grap wel van in. Op zijn facebookprofiel was te lezen: "Andy Samberg plays me on SNL. I'm a big Andy Samberg fan so I thought this was funny." Dit filmpje werd spijtig genoeg van youtube verwijderd omwille van auteursrechten. Het spotje over de damn it, my-mom-is-on facebookfilter konden we nog wel terugvinden.

Afgelopen weekend nam de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live een loopje met facebookoprichter Mark Zuckerberg, wiens succesverhaal centraal staat in Steven Soderberghs nieuwe film The Social Network.In Saturday Night Live waren facebook en zijn oprichter het onderwerp van twee grappige filmpjes. Het ene is een fake reclamespotje over een filter die bepaalde activiteiten voor je moeder verbergt. In het ander is de komiek Andy Samsberg te zien met een Zuckerbergimitatie. 's Werelds jongste miljardair zelf zag er de grap wel van in. Op zijn facebookprofiel was te lezen: "Andy Samberg plays me on SNL. I'm a big Andy Samberg fan so I thought this was funny." Dit filmpje werd spijtig genoeg van youtube verwijderd omwille van auteursrechten. Het spotje over de damn it, my-mom-is-on facebookfilter konden we nog wel terugvinden.