Iedere internetsurfer kent het probleem: leuk online artikel opgesnord, maar nu even geen tijd om te lezen. Geen probleem, want er bestaat zoiets als Instapaper. Deze gratis webtool annex Android- en iOS-applicatie bewaart allerlei content in een virtueel digitaal vriesvak en ontdooit die weer op vraag van de gebruiker. Een geavanceerd bladwijzersysteem, dus.

Leuk: je kan alle inhoud ook 'fysiek' opslagen als een ePub-tekstbestand, zodat je webpagina's ook offline kan raadplegen op een e-reader of tablet. Gemarkeerde teksten kan je ook delen met vrienden en collega's via Facebook en Twitter. Nu alleen nog die leestijd vinden.

Iedere internetsurfer kent het probleem: leuk online artikel opgesnord, maar nu even geen tijd om te lezen. Geen probleem, want er bestaat zoiets als Instapaper. Deze gratis webtool annex Android- en iOS-applicatie bewaart allerlei content in een virtueel digitaal vriesvak en ontdooit die weer op vraag van de gebruiker. Een geavanceerd bladwijzersysteem, dus. Leuk: je kan alle inhoud ook 'fysiek' opslagen als een ePub-tekstbestand, zodat je webpagina's ook offline kan raadplegen op een e-reader of tablet. Gemarkeerde teksten kan je ook delen met vrienden en collega's via Facebook en Twitter. Nu alleen nog die leestijd vinden.