'X-Men: Destiny' is dus geen tie-in met de films, zoals men wel eens zou kunne verwachten na 'X-Men: First Class' en met de komende spin-offs 'The Wolverine' en 'Deadpool'. In plaats van de films verder uit te werken is het de bedoeling van 'X-Men: Destiny' om het universum van de mutanten uit te breiden en wel volgens de wens van de speler:

- Bij het begin krijgt je de keuze tussen drie (nieuwe!) mutanten, met elk hun achtergrond en navenante karakter. Ook de krachten waarover ze beschikken kies je zelf. - Zoals in elke RPG kies je welke krachten je verbetert - De speler beslist of hij zich aansluit bij de X-Men of de Brotherhood of Mutants - De morele keuzes waarmee je wordt geconfronteerd bepalen het verdere spelverloop

Een andere feature is de X-Gene enhancement, waarmee je de krachten van een andere mutant kan gebruiken (iedereen is een klein beetje Rogue). De gekende cast is natuurlijk ook van de partij: Wolverine, Magneto, Iceman, Cyclops, Emma Frost, Colossus, Gambit, Surge, Nightcrawler, Pixie, Mystique, Northstar, Quicksilver, Pyro, Toad, Caliban, Forge en Juggernaut doen allemaal mee (maar zijn dus niet speelbaar).

Vanaf 27 september beschikbaar voor PlayStation 3, Wii, Xbox 360 en Nintendo 3DS

(DDG)

'X-Men: Destiny' is dus geen tie-in met de films, zoals men wel eens zou kunne verwachten na 'X-Men: First Class' en met de komende spin-offs 'The Wolverine' en 'Deadpool'. In plaats van de films verder uit te werken is het de bedoeling van 'X-Men: Destiny' om het universum van de mutanten uit te breiden en wel volgens de wens van de speler: - Bij het begin krijgt je de keuze tussen drie (nieuwe!) mutanten, met elk hun achtergrond en navenante karakter. Ook de krachten waarover ze beschikken kies je zelf. - Zoals in elke RPG kies je welke krachten je verbetert - De speler beslist of hij zich aansluit bij de X-Men of de Brotherhood of Mutants - De morele keuzes waarmee je wordt geconfronteerd bepalen het verdere spelverloop Een andere feature is de X-Gene enhancement, waarmee je de krachten van een andere mutant kan gebruiken (iedereen is een klein beetje Rogue). De gekende cast is natuurlijk ook van de partij: Wolverine, Magneto, Iceman, Cyclops, Emma Frost, Colossus, Gambit, Surge, Nightcrawler, Pixie, Mystique, Northstar, Quicksilver, Pyro, Toad, Caliban, Forge en Juggernaut doen allemaal mee (maar zijn dus niet speelbaar). Vanaf 27 september beschikbaar voor PlayStation 3, Wii, Xbox 360 en Nintendo 3DS (DDG)