Met alle heisa rond de gloednieuwe iPhone zouden we bijna vergeten dat Apple een dubbele aanslag op uw portefeuille wil plegen deze zomer. Want binnenkort ligt ook de iPad, het grote broertjes van de iPhone, in de winkel.

De tabletcomputer ziet er geweldig fancy uit en u kunt er dus ook best met veel zorg mee omspringen. Om uw iPad tegen stoten, krassen en ander gevaar te beschermen biedt onlinewinkel LoungeAvenue nu al een ruime collectie hoesjes aan voor uw nieuwe speeltje.

Net als in de klerenwinkel hangt er voor ieder wat wils in de virtuele rekken, van de doorzichtige folies van BodyGuardz om het scherm krasvrij te houden over de waterdichte synthetische rubberhoezen van Vax tot de speelse sleeves van Allure of Built N.Y.

Met alle heisa rond de gloednieuwe iPhone zouden we bijna vergeten dat Apple een dubbele aanslag op uw portefeuille wil plegen deze zomer. Want binnenkort ligt ook de iPad, het grote broertjes van de iPhone, in de winkel. De tabletcomputer ziet er geweldig fancy uit en u kunt er dus ook best met veel zorg mee omspringen. Om uw iPad tegen stoten, krassen en ander gevaar te beschermen biedt onlinewinkel LoungeAvenue nu al een ruime collectie hoesjes aan voor uw nieuwe speeltje. Net als in de klerenwinkel hangt er voor ieder wat wils in de virtuele rekken, van de doorzichtige folies van BodyGuardz om het scherm krasvrij te houden over de waterdichte synthetische rubberhoezen van Vax tot de speelse sleeves van Allure of Built N.Y.