U installeert een gratis applicatie op uw telefoon en maant uw frequente gesprekspartners aan om hetzelfde te doen. Vervolgens kan u via een wifi-internetverbinding gratis bellen en opgebeld worden. Wat Vonage uniek maakt, is dat het zichzelf met Facebook synchroniseert en zo al uw contacten en zelfs hun profielfoto's overneemt. Uw Facebookcontacten hoeven zelfs niet aangemeld te zijn om een telefoontje van u te ontvangen.

Het spreekt voor zich dat telefoonmaatschappijen niet erg happig zijn op dergelijke gratis beloplossingen. In de VS hebben Apple en AT&T een tijdje terug de toegang tot Skype vanaf mobiele telefoons zelfs even geblokkeerd, wegens een zogenaamde schending van rechten - het recht op winst waarschijnlijk. Hoe dan ook, Vonage werkt met iPhone, iPod Touch, Blackberry en Androidsmartphones én kost - voorlopig - geen rooie duit.

Meer info

U installeert een gratis applicatie op uw telefoon en maant uw frequente gesprekspartners aan om hetzelfde te doen. Vervolgens kan u via een wifi-internetverbinding gratis bellen en opgebeld worden. Wat Vonage uniek maakt, is dat het zichzelf met Facebook synchroniseert en zo al uw contacten en zelfs hun profielfoto's overneemt. Uw Facebookcontacten hoeven zelfs niet aangemeld te zijn om een telefoontje van u te ontvangen. Het spreekt voor zich dat telefoonmaatschappijen niet erg happig zijn op dergelijke gratis beloplossingen. In de VS hebben Apple en AT&T een tijdje terug de toegang tot Skype vanaf mobiele telefoons zelfs even geblokkeerd, wegens een zogenaamde schending van rechten - het recht op winst waarschijnlijk. Hoe dan ook, Vonage werkt met iPhone, iPod Touch, Blackberry en Androidsmartphones én kost - voorlopig - geen rooie duit.Meer info