De übergestroomlijnde lightcycle - die vorig jaar op de Amerikaanse Comic Con-beurs nog als het favoriete vervoermiddel in film TRON: Legacy aan een dolenthousiast publiek werd voorgesteld - wordt op bestelling te koop aangeboden via onder meer e-Bay. Het gaat hier absoluut niet zomaar om een decoratief pronkstuk voor de liefhebbers van futuristische salontafels, maar wel om een met de nodige vakkennis gebouwde berijdbare motorfiets.

De Australische Parker Brothers-motorzaak bouwde eerder al de befaamde werkende Batpodreplica. De keerzijde van de medaille: het Tron-paradepaardje kost een slordige 27.000 euro en is enkel in een gelimiteerde oplage leverbaar.

De übergestroomlijnde lightcycle - die vorig jaar op de Amerikaanse Comic Con-beurs nog als het favoriete vervoermiddel in film TRON: Legacy aan een dolenthousiast publiek werd voorgesteld - wordt op bestelling te koop aangeboden via onder meer e-Bay. Het gaat hier absoluut niet zomaar om een decoratief pronkstuk voor de liefhebbers van futuristische salontafels, maar wel om een met de nodige vakkennis gebouwde berijdbare motorfiets. De Australische Parker Brothers-motorzaak bouwde eerder al de befaamde werkende Batpodreplica. De keerzijde van de medaille: het Tron-paradepaardje kost een slordige 27.000 euro en is enkel in een gelimiteerde oplage leverbaar.