Oudjes en technologie, het kan voor hilarische situaties zorgen. Zopas zond de Nederlandse Consumentenbond een filmpje uit, waarin de 84-jarige meneer Strubbe lovend is over de IPad.

Al was deze hippe opa jarenlang verslingerd aan zijn MS-Dos-computer uit de jaren stillekes, dit high-tech speeltje kon hem nog meer bekoren. Zijn oude computer schuift hij daarentegen niet zomaar aan de kant: " Zo een trouw apparaat, waarmee je nooit last hebt van hackers en virussen. Hij doet het altijd. Waarom zou je zo een goede vriend de deur uit doen?"


Ook Man Bijt Hond spoort regelmatig "bijzondere ouderen" op. Herinnert u zich het televisiekijkende koppel of de R&B-bompa nog?

Meneer Strubbe's Gouwe Ouwe:

Op de middag gaat televisie veel trager!

De R&B-bompa:

Nike Van den Buys

Oudjes en technologie, het kan voor hilarische situaties zorgen. Zopas zond de Nederlandse Consumentenbond een filmpje uit, waarin de 84-jarige meneer Strubbe lovend is over de IPad. Al was deze hippe opa jarenlang verslingerd aan zijn MS-Dos-computer uit de jaren stillekes, dit high-tech speeltje kon hem nog meer bekoren. Zijn oude computer schuift hij daarentegen niet zomaar aan de kant: " Zo een trouw apparaat, waarmee je nooit last hebt van hackers en virussen. Hij doet het altijd. Waarom zou je zo een goede vriend de deur uit doen?" Ook Man Bijt Hond spoort regelmatig "bijzondere ouderen" op. Herinnert u zich het televisiekijkende koppel of de R&B-bompa nog?Meneer Strubbe's Gouwe Ouwe:Op de middag gaat televisie veel trager! De R&B-bompa: Nike Van den Buys