'Destiny' bracht de eerste dag maar liefst 500 miljoen dollar in het laatje. De game doet het bijzonder goed bij liefhebbers van sci-fi shooters. Natuurlijk zal de riante promotietruck van uitgever Activision ook zijn aandeel hebben in het financiële succes van het spel.

De jongste telg van Bungie laat je in de huid kruipen van een futuristische held, de Guardian, die de wereld moet beschermen van allerhande moordzuchtige aliens die hun zinnen gezet hebben op een mysterieuze entiteit, de Traveller. De game is bijzonder populair dankzij de unieke multiplayerervaring die het naar de spelconsoles brengt. Spelers kunnen enerzijds samen de strijd aanbinden tegen het kwaad en anderzijds onder elkaar een robbertje vechten. (NS)

'Destiny' bracht de eerste dag maar liefst 500 miljoen dollar in het laatje. De game doet het bijzonder goed bij liefhebbers van sci-fi shooters. Natuurlijk zal de riante promotietruck van uitgever Activision ook zijn aandeel hebben in het financiële succes van het spel. De jongste telg van Bungie laat je in de huid kruipen van een futuristische held, de Guardian, die de wereld moet beschermen van allerhande moordzuchtige aliens die hun zinnen gezet hebben op een mysterieuze entiteit, de Traveller. De game is bijzonder populair dankzij de unieke multiplayerervaring die het naar de spelconsoles brengt. Spelers kunnen enerzijds samen de strijd aanbinden tegen het kwaad en anderzijds onder elkaar een robbertje vechten. (NS)