10 x 2 tickets Yo! Opening Night

Van 28/6 tot 17/9 komt u bij Bozar alles te weten over de hoofdstedelijke cultuur in de expo Yo - Brussels Hip-Hop Generations. Om die party started te getten moet er natuurlijk eerst gefeest worden, right? U kunt daar uw moves tonen onder de muzikale begeleiding van kekke ketjes als Lefto, Smimooz, Junior Goodfellaz, UMI en DJ Vega. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de opening night van Yo, op dinsdag 27/6 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

10 x dvd Home

Fien Troch, zo schreef onze man, heeft met Home 'een kopstoot van een film' afgeleverd. En hij is niet alleen, want ook in Gent en Venetië viel Home in de prijzen. Neem een duik in de mentale gevangenis die 'thuis' heet: wij mogen 10 dvd's weggeven vanHome.

Tickets voor Night + Day, het festival The xx in IJsland

Lees hier meer over onze zomerfestivalwedstrijd.

Van 28/6 tot 17/9 komt u bij Bozar alles te weten over de hoofdstedelijke cultuur in de expo Yo - Brussels Hip-Hop Generations. Om die party started te getten moet er natuurlijk eerst gefeest worden, right? U kunt daar uw moves tonen onder de muzikale begeleiding van kekke ketjes als Lefto, Smimooz, Junior Goodfellaz, UMI en DJ Vega. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de opening night van Yo, op dinsdag 27/6 in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.Fien Troch, zo schreef onze man, heeft met Home 'een kopstoot van een film' afgeleverd. En hij is niet alleen, want ook in Gent en Venetië viel Home in de prijzen. Neem een duik in de mentale gevangenis die 'thuis' heet: wij mogen 10 dvd's weggeven vanHome.Lees hier meer over onze zomerfestivalwedstrijd.