Web weergave

Het overlijden van zijn vader, kunstenaar Joris Ghekiere (1955-2016), dreef Abel Ghekiere tot het maken van een plaat. Single Love Supreme is het voorproefje.

ENTERTAINMENT

Vrouwen hielpen Hollywood mee groot worden, tot het geld binnenrolde en het jongensclubje de macht monopoliseerde. MeToo en Wonder Woman brachten hoop, maar er is nog veel werk aan de winkel. Filmjournaliste Helen O'Hara schreef er het prikkelende boek Women vs Hollywood: The Fall and Rise of Women in Film over.

FILM

In Love, Victor probeert de vlotte tiener Victor Salazar zijn geaardheid verborgen te houden voor zijn vrienden, familie en zichzelf. Het is een eerder brave highschoolreeks, die anno 2021 om een of andere reden nog altijd heel moedig is. Zeker voor streamingzender Disney+, die hiermee zijn nieuwe luik Star bij ons introduceert.

TELEVISIE

Vanaf 23 februari is Disney+ ook (een beetje) voor volwassenen. Onder de noemer Star worden films en series van dochterbedrijven als Hulu, FX, ABC en 20th Century Television aan de streamingdienst toegevoegd. Een greep uit de eerste worp.

TELEVISIE