Web weergave

Nelle Bogaerts en zus Dienne vormen samen de groep Lili Grace. Op hun debuutplaat Silhouette evoceren ze de aangrijpendste gebeurtenis uit hun jeugd: het verkeersongeval van hun broer.

ENTERTAINMENT

In Junior Bake Off, momenteel te zien bij Telenet en later op Vier, mogen acht minderjarige amateurbakkers onder het alziend oog van presentator Jeroom hun tanden zetten in de beste kaneelrollen, roomhoorntjes en taarten. Al levert dat niet altijd kindvriendelijke televisie op.

ENTERTAINMENT

Ze kon al warmdraaien met Flowjob en Faqda op het YouTube-kanaal van Studio Brussel, maar met Club Flo maakt Flo Windey nu de talkshow die ze al jaren in gedachten had. 'Jongeren komen een jaar lang elke week op straat voor het klimaat, and nobody gives a flying shit. Maar als er iets op te offeren valt, komen ze eerst bij ons aankloppen?'

TELEVISIE

Met Se7en, Fight Club, Zodiac en The Social Network heeft David Fincher al aardig wat moderne filmklassiekers op zijn cv staan. Maar geen project lag de Amerikaanse regisseur zo na aan het hart als Mank.

FILM