Web weergave

Actrice en theatermaakster Sofie Palmers brengt haar eerste solovoorstelling In de coulissen wel degelijk op een podium.

ENTERTAINMENT

Dealer, het grimmige langspeeldebuut van Jeroen Perceval, wordt bevolkt door kleurrijke figuren. Zo speelt nieuwkomer Sverre Rous een 14-jarige dealer en is Ben Segers te zien als een wereldberoemde, verslaafde acteur. Maar de opvallendste rol is misschien wel die van Bart Hollanders als Luca, een sinistere, ietwat kinderlijke cokedealer met een opvallend jeugdig accent, een bloempotkapsel en Tupac-lyrics op zijn lijf getatoeëerd.

ENTERTAINMENT

Deze week gaat 8eraf!, de rebootfilm van W817, in première. Daarin komt de vriendengroep achttien jaar nadat ze huisnummer 17 van wijk 8 verlieten nog eens samen om herinneringen aan hun studententijd op te halen. En hopelijk ook om het een en ander te verduidelijken.

ENTERTAINMENT

Een huiskat, een vos en een jagende panter: die drie dieren waren de leidraad waarmee Lady Gaga transformeerde in Patrizia Reggiani, die haar ex Maurizio Gucci vermoordde, het orgelpunt van een sensationeel verhaal vol waanzin, glamour en hebzucht. Achter de camera van het gedoemde House of Gucci: Ridley Scott.

FILM