Web weergave

De Antwerpse soulzangeres Sunday Rose (Rachel Mulowayi) neemt de ene hoge vlucht na de andere: met Karma brengt ze een nieuwe single uit, in het dagelijkse leven is ze airhostess.

ENTERTAINMENT

Sinds 12 november te zien op Netflix: Hugo Claus' De leeuw van Vlaanderen uit 1984, een groots opgezette film met een budget van zo'n tachtig miljoen Belgische frank, drieduizend figuranten en grote namen als Jan Decleir, Jo De Meyere, Frank Aendenboom en Julien Schoenaerts. Het middeleeuwse epos groeide uit tot een van de grootste miskleunen uit de Vlaamse filmgeschiedenis. Vijf momenten die voor eeuwig op ons netvlies gebrand staan.

ENTERTAINMENT

De finalisten van Sound Track, het tweejaarlijkse live- en kansenparcours van VI.BE en de livesector dat eerder talent als Shaka Shams, Peenoise en Meskerem Mees voortbracht, zijn bekend. Op 18 en 19 december nemen ze het tegen elkaar op in verschillende concertzalen. Wij snuffelden al eens door de kanshebbers.

ENTERTAINMENT

Op 10 december verschijnt Nonante-cinq, het tweede album van Angèle. In afwachting is er nu dit Angèle, een documentaire voor Netflix, gemaakt door de zangeres en haar entourage. Klinkt verdacht veel als een promofilm maar, geheel in de lijn van recente artiestendocu's van Billie Eilish en Taylor Swift, is Angèle ook meer.

10 TV-TIPS