Web weergave

Nog steeds staat Erik Deneyer pal als enige overgebleven Nederlandstalige striphandelaar in Brussel. Alsof dat niet genoeg is, heeft hij dezer dagen een crowdfunding lopen.

ENTERTAINMENT

Paul Baeten, schrijver van onder meer Wanderland, Straus Park, de nieuwe novelle Een smerig dier en de tv-reeks Over water, duikt elke week in de populaire cultuur.

BAETEN

In On the Rocks, de nieuwe film van Sofia Coppola, speelt Rashida Jones een vrouw die samen met haar 'charmante, impulsieve vader' Bill Murray de vermeende ontrouw van haar echtgenoot onderzoekt. Geen idee hoe het met overspel zit, maar als kind van de legendarische muziekproducer Quincy Jones heeft de actrice en schrijfster in elk geval ervaring met ongewone vaders. Portret van een zelfstandige dochter.

FILM

In het hoofdpersonage herkent u actrice Eliza Scanlen uit Little Women en Sharp Objects. In de levenslust van de terminaal zieke Milla mag u ook de invloed van een Belgisch theatergezelschap herkennen. En ja, Babyteeth is een sick flick, maar wel eentje die zich niet verliest, niet in die laatste opstoot van levenslust en evenmin in de keerzijde daarvan.

FILM