Web weergave

Een multimediaal hebbeding voor elke zelfverklaarde gadgetfreak.

ENTERTAINMENT

De jonge Kortrijkse regisseur Charles Dhondt maakte onlangs de zinnelijke clip bij het nummer Fake Tattoos van Benjamin Abel & The Unrequired Love.

ENTERTAINMENT

Anderson Paak liet onlangs een glasheldere boodschap tatoeëren. 'Als ik er niet meer ben, breng dan alsjeblieft geen postume albums of nummers uit waaraan mijn naam verbonden is. Dat zijn demo's die nooit bedoeld waren om door het publiek te worden gehoord', staat er te lezen op zijn arm. Vijf tatoeages waar iets minder goed over nagedacht is.

ENTERTAINMENT

Het Brusselse cultfilmfestival Offscreen staat deze editie in het teken van ecohorror en klimaatfictie: dystopische films waarin de natuur wraak neemt voor al onze terreur. U bent dus maar beter goed voorbereid.

ENTERTAINMENT

Al jaren maakt ze films over de Bosnische burgeroorlog, die ze zelf als tiener in het belegerde Sarajevo nog heeft meegemaakt. Maar aan die ene pikzwarte bladzijde durfde Jasmila Zbanic zich met Quo vadis, Aida? nu pas te wagen: het bloedbad van Srebrenica. 'Praten met moeders die het lichaam van hun zoon of hun echtgenoot, of van beiden, nog steeds niet teruggevonden hebben: dat hakt er stevig in.'

FILM