Web weergave

Noem Stéphan Tanganagba (van de rubriek Op kot uit Iedereen beroemd) niet een van de drie presentatoren maar wel een van de ambassadeurs van de Warmste Week.

ENTERTAINMENT

Sexy Beasts, een bedenkelijk Netflix-programma waarin vrijgezellen vermomd als dier met elkaar op date gaan, wordt nu al 'de raarste datingshow ooit' genoemd. Er is nochtans stevige concurrentie.

ENTERTAINMENT

Met Marcel & het magnetisme van de goot levert producer en rapper Yello 'Yong Yello' Staelens binnenkort een debuutalbum van formaat af. Een conceptplaat tussen hiphop en chanson over Marcel, 'een fuck-up die te vaak op café hangt en het leven niet serieus neemt'. En elke gelijkenis met bestaande personen berust níét op louter toeval. 'Maar ondertussen ben ik sinds januari gestopt met drinken.'

GENERATIE NU

In dezelfde zomer als het legendarische Woodstock vond zo'n 160 kilometer verderop een muziekfeest plaats met ronkende namen als Stevie Wonder, Nina Simone en Sly & The Family Stone. Questlove, drummer en bezieler van The Roots, onttrekt het Harlem Cultural Festival aan de vergetelheid.

DOCU

Deze zomer ontwijken we kogels, ruimteaanvallen en vileine oneliners om uit te komen bij de allergrootste booswicht (m/v/x) uit tv en film. Ondanks de aanwezigheid van een clown valt er in deze donkere aflevering niet veel te lachen. Daar zorgen incest, kindermoord, blinde wraak en een zuur kijkende hoofdzuster wel voor. Nachtmerries na het lezen zijn niet uit te sluiten.

WHO'S BAD?

Op haar tweede album droogt Billie Eilish haar zwarte tranen en ruimen de monsters onder haar bed plaats voor melancholische bespiegelingen.

POP