Web weergave

Een multimediaal hebbeding voor elke zelfverklaarde gadgetfreak.

ENTERTAINMENT

Deze week kunt u schaamteloos dansen en porno kijken tijdens Dirty Movies Dirty Dancing, een ode aan The Golden Age of Porn. Het programma is voorlopig nog een goedbewaard geheim, maar deze vijf films hopen wij er (stiekem) te zien.

ENTERTAINMENT

It's that time of the year again: later deze maand kunt u mee bepalen wie zich in navolging van onder meer Portland, Brihang en Tamino De Nieuwe Lichting mag noemen. De negen finalisten, en de muzikale trends die ze vertegenwoordigen.

MUZIEK

Stemmen voor uw favoriete finalisten kan van 23 tot 30/1. De drie laureaten worden op 30/1 bekendgemaakt. Zij winnen professionele begeleiding op maat in het Antwerpse muziekcentrum Trix. Alle info: stubru.be

MUZIEK

Op haar vijftigste staat Renée Zellweger weer helemaal in de spotlights: de biopic Judy, waarin ze de legendarische Judy Garland - Dorothy in de klassieker The Wizard of Oz - incarneert, heeft haar vorige week alvast een Golden Globe opgeleverd, waardoor de Oscarbuzz er zeker niet minder op geworden is. Maar de actrice laat zich niet langer uit het lood slaan door zulke showbizzperikelen: 'Beroemd zijn is iets heel bizars.'

FILM

Toen ze tweeënhalf was, stond ze voor het eerst op een podium, als zestienjarige werd ze een Hollywoodster en op haar vijfenveertigste kon ze de eindjes met moeite aan elkaar knopen. Het echte verhaal achter Judy.

FILM