Web weergave

Jozefien Mombaerts staat niet alleen op Theater aan Zee met haar monoloog Een pleidooi voor zelfmoord, ze programmeert er ook het luik Jong Theater.

ENTERTAINMENT

VTM blikt deze zomer terug op de hoogdagen van de old-school Vlaamse showbusiness met Tien om te zien: de zomer van 199X, maar YouTube heeft al langer een goudmijn aan Tien om te zien-archiefbeelden. Dat is grotendeels te danken aan één man: Pascal Samijn.

ENTERTAINMENT

Pleinen, parken, boerderijen, een kerk, een scheepswerf, een dakparking, een oud zwembad... In Oostende worden momenteel de meest onverwachte plekken vertimmerd tot een schouwtoneel voor vaak jong theaterbloed. Tien voorstellingen die u niet mag missen.

TIPS

Speciaal voor de nationale feestdag schotelt onze Focus Music Box u een double bill voor met een Nederlands- én Franstalige rapper. Geen betere manier om u met Antwerpenaar Luie Louis te laten kennismaken dan aan de hand van zijn teksten.

FOCUS MUSIC BOX

De eerste film uit de Fast & Furious-renstal ging nog gewoon over illegale straatraces. Daarna liep een en ander wat uit de hand en gingen de makers steeds meer over de top. Nu Fast & Furious 9 in de zalen loopt, blikken we terug op vijf knotsgekke momenten uit 's werelds ronkendste filmfranchise.

FILM