Web weergave

Nog tot 11 juli kunt u in Tim Van Laere Gallery naar de groepsexpo Enjoy and Take Care!, waar ook werk van schilder Bram Demunter op uw bewondering wacht.

ENTERTAINMENT

Enkele weken geleden kondigde Rockstar Games een nieuwe versie van Grand Theft Auto V voor PlayStation 5 aan. Dat was niet waar GTA-fans op gehoopt hadden. Een tijdlijn van de teleurstelling.

ENTERTAINMENT

Zijn jeugdheld heet Ronaldo. Danny Ronaldo, meer bepaald. Al komt zijn vader Geert (ex-Nieuwe Snaar) ook aardig in de buurt. Na rollen in Den elfde van den elfde en Studio Tarara heeft Jonas Vermeulen met die van Frank Verstraeten in Robin Pronts volgende film Zillion nu ook zijn eerste hoofdrol beet. Al ging de coronacrisis aardig aan de haal met de planning. 'Frank Verstraeten leeft ergens in een eigen universum. Hij zit op een andere trip dan wij.'

GENERATIE NU

In 2009 proclameerde uw lijfblad Merriweather Post Pavilion van Animal Collective tot plaat van het jaar. Maar vier jaar eerder had de groep haar hermetische folktrash en sjamanistische psychpop al voor een groter publiek opengewrikt met Feels.

DE RECHTZETTING