Web weergave

Op zaterdagavond 20 juni om 20 uur pakken we op onze Facebookpagina uit met het Focus Music Festival, een virtueel festival van en met Kate Tempest.

FOCUS MUSIC FESTIVAL VAN EN MET KATE TEMPEST

Uitgever Steven Borgerhoff trok vorig jaar als singer-songwriter SJ Hoffman op zoek naar nog andere avonturen. Deze week belandt hij op pagina vier van een entertainmentmagazine.

ENTERTAINMENT

Na acht jaar is Gentenaar Lucas Selfslagh bijna klaar om zijn passieproject op de wereld los te laten: een virtuele versie van zijn stad gebaseerd op Grand Theft Auto. Als kers op de taart wil hij met Ghent Theft Auto zelfs virtuele Gentse Feesten op poten zetten.

ENTERTAINMENT

Op de set van een nieuwe Belgische videoclip. Deze week: Always Someone van Mauro

ENTERTAINMENT

Geen betere soundtrack bij deze woelige tijden dan die van Kate Tempest. Aan de vooravond van het door haar gecureerde Focus Music Festival: een gesprek over haar vormingsjaren, haar niet-aflatende engagement en hoe ze van een outsider tot het geweten van de Britse hiphop en spoken-wordscene evolueerde. 'Mag ik mijn antwoord nog veranderen?'

FOCUS MUSIC FESTIVAL VAN EN MET KATE TEMPEST

Gaea Schoeters vertaalde mee Kate Tempests eerste echte poëziebundel Hold Your Own. De song met diezelfde titel is een rode draad in Tempests werk. Schoeters legt uit hoe die al even vaak transformeerde en vervelde als Tempest zelf.

FOCUS MUSIC FESTIVAL VAN EN MET KATE TEMPEST